Oku, Mekânı Keşfet ve Fotoğrafını Çek

"Oku, Mekânı Keşfet ve Fotoğrafını Çek" (Read, Explore the Place and Take a Photograph of it) adlı eTwinning projemizde Nisan ayı etkinliklerini tamamlandı.

Fatma Apak ve Yaprak Kaya öğretmenlerimizin yürüttüğü Oku, Mekânı Keşfet ve Fotoğrafını Çek adlı eTwinning projemizde Nisan ayı etkinliklerini tamamlandı.

Öğrencilerimizin okuduğu "Masal İstanbul" kitabında adı geçen mekanlardan Sultanahmet Cami, Ayasofya, Alman Çeşmesi, Örme Dikilitaş, Yılanlı Sütun, Theodosius Dikilitaşı'nı fotoğrafladığımız bir gezi düzenledik.

Bu gezide öğrencilerimiz şehrimizin kültürel mirasının bir parçasını tanımış oldular. Kitapta geçen yerlerin tarihini öğrenip günümüzdeki hallerini fotoğraflayarak okudukları metni daha iyi değerlendiler.

29-04-202229-04-202229-04-2022