İBB Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu
Güvercintepe Mah. İstiklal Cad. No198/T Kiptaş Kayabaşı Konutları BAŞAKŞEHİR/İSTANBUL

VİZYON

Toplumu çağdaş uygarlık düzeyine taşımaya aday, birey olabilecek özgüvene sahip, sosyal yönü güçlü, erdemli, anlayışı gelişmiş, başkalarının haklarına saygılı, Vatanını ve Milletini seven bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Eğitim-öğretim ve rehberlik hizmetleri alanında, yasalar ve Milli Eğitim mevzuatları çerçevesinde yetki ve imkanlarını kültürel değerlerimiz doğrultusunda çağın ihtiyaçlarına cevap veren, planlı, programlı, etkin, adil, demokratik ve öğrenci merkezli kullanarak, bilimsel düşünen ve sorgulayan bir nesil yetiştirmek için en iyi hizmeti sunmaktır. Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı özgür düşünen sorgulayan olgun bireyleri topluma kazandırmak ve de Türk Milli Eğitim Sistemi doğrultusunda vatanına bağlı, milletini seven ve yücelten dinamik gençler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz denetimler sonucunda tüm kriterleri sağlayarak BEYAZ BAYRAK PROJE OKULU Belgesi Almıştır. Enerji Duyarlılığı Etkinlikleri Kapsamında SOYAK HOLDİNG tarafından ENERJİ DOSTU OKUL Seçilmiştir.

Tam Gün

doğalgaz-kalorifer

BAŞAKŞEHİR MERKEZE 10 KM. KAYAŞEHİRE 5 KM.UZAKLIKTADIR.

Başakşehir Kiptaş Kayabaşı Konutları´nın içinde yer almaktadır.